Mihin Harkimon- Jungnerin irtiotto johtaa?

Aiheuttaako  kokoomuksenkin valtapeli  persut tai väyryset?  Onko Harkimon  ja Jungnerin  poliittinen ”avioliitto” ja irtiotto merkki kokoomuksen sirpaloitumisesta ja hajaannuksesta?

Käykö niin, että kokoomus menettää havittelemansa  vaalivoiton tulevissa ek-vaaleissa eikä Orposta tulekaan toivottua pääministeriä nähtyjen sdp-voittoisten gallup-numeroiden enteillessä vaalitappiota ”sekoomukselle” ja voittoa demareille? Onko SDP:n puheenjohtaja Rinne tuleva pääministeri?

Eli tuleeko SDP:stä ek-vaalien jälkeen pääministeripuolue ja uusi sylkykuppi Suomen erimieliselle, poliittiselle mediakentälle? Suomessahan oppositio ja hallitus ovat kuin tuli ja vesi eli periaatteessa oppositio vastustaa aina kaikkea mitä hallitus  esittää.   Onko tämä mielestänne parasta mahdollista organisaatio-ja hallintopolitiikkaa? Kysyn vaan. Minusta ei.

Onko tämä   irtiotto kokoomuksesta  Harkimolta ja Jungnerilta selvä näpäys  epäisänmaalliselle ja yltiö- ja eurokapitalistiselle kokoomukselle ja  myös vastalause  kokoomuksen kaupunkivalta- ja metropolipolitiikkaa  sekä kansainvälisiä suuryrityksiä  suosivaa sote-ym.veroparatiisipolitiikkaa vastaan? Onko kokoomus liian elitistinen puolue eikä huomioi koko kansan tarpeita  kehäkolmosen tuolla puolen?

Mistä tämä Harkimon ja Jungnerin uuden puolueen perustamisajatus  johtuu pohjimmiltaan? Kenen tarpeita se palvelee?

Vai onko kysymys vain pelkästään poliittisesta revanssista, kitkeryydestä ja ja valtapelistä kuten Väyrysenkin lehmänkäännöksillä? Mitä tämä kertoo kokoomuksesta ylipäätään?

PS. Miten tämä vaikuttaa hallituspolitiikkaan eduskunnassssa?

PS2. Jälkipyykinpesua, kun H-J-lapsi on syntynyt ja kastettuja ja rekisteröity poliittiselle kentälle.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu