karikilpio

IS: Väyrynen paras vastavoima Niinistölle

Äänestä Paavo Väyrystä,  jos tahdot protestoida nykyistä  ”kyykyttävää” ,  kokoomuslaista  ”työväenpuolue”politiikkaa ja työvoimapolitiikkaa ja  EU/EMUn kriisipolitiikkaa  ja Suomen yksioikoista mediavaltaa  sekä  nykyistä   oikeistolaista  ”kyykytysmenoa” vastaan.

HUOM! Gallupit  ja media eivät päätä, vaan ME äänestäjät yhdessä päättämme, kenestä tulee  Suomen seuraava presidentti. Varmista toinen kierros äänilläsi!

TAHDOTKO , että  itsenäisyyspäivän juhlissa presidentinlinnassa  kutsuvieraita ottavat vastaan   Pekka ja Antonio, Sauli ja Jenni vai Paavo ja Vuokko?

https://www.is.fi/paakirjoitukset/art-2000005537104.html

http://karikilpio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249768-gallup-sota-iltalehtia...

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201801222200687508_pi.shtml

 

SE on sitten viimeinen presidentinvaalitaisto PV  vastaan  SN:

http://karikilpio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249301-se-on-sitten-viimeinen...

ÄLÄ nuku, vaan äänestä ja päätä muutoksen puolesta!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Kuka on paras vastavoima nykykyykytykselle ja EU/EMU-menolle?? Kuka kantaisi parhaiten maan presidenttinä huolta Suomen 1)ulko- ja 2)sisä/aluepolitiikasta?

Jälkimmäiset 2) eivät tosin kuulu presidentin mandaattiin/rooteliin, mutta kyllä presidentillä pitää olla oikeus sanoa unilukkarina kantansa myös sisäpolitiikastakin, muuten hän ei ole koko maan presidentti.

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Mielipidetiedustelujen mukaan (YLE) vasta toiseksi paras vastavoima suhteella 1:10 (toisessa äänestyksessä Väykkä saisi noin 10% äänistä vastaan Niinistö noin 90%). Haavisto on paras vastavoima 2:10. Joten Väyrynen odottaa kanveesissa luvun laskua sunnuntai-iltaan saakka.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Se on vain prognoosi. Entäs nykykyykytykselle ja EU/EMU-menolle? Kukas on parhaiten osannut tajuta ja ennustaa nykyisen EU/EMU- menon jo 1990-luvulla?

Kuka ehdokkaista on isänmaallisin? Ketkä ovat toimineet eniten Suomea ja sen taloutta vastaan politiikassaan ja idealismissaan?

Kuka kannattaa ainoana YK:n kestävän kehityksen linjausta? Kuka pyrkii olemaan omakohtaisestikin alkiolaisella köyhän asialla eikä pelkästään ajamaan vain omia etujaan? Kuka kannattaa ihmiskuntapolitiikkaa?

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

"Ketkä tomineet eniten Suomea ja sen taloutta vastaan politiikassaan ja idealismissaan?" Tuohon joukkoon Väyrynen pääsee oikein eturiviin. Suomen kasinotaloutta rakennettiin erityisesti vuosina 83..87, jolloin Väykkä oli ulkoministerinä, Keskustan puheenjohtajana ja ehkäpä vaikutusvaltaisinpana poliitikkona Sorsan ohella. 86 vapautettiin (Väykkä vahvasti mukana) valuuttalainat ja siitä se riemu repesi entisestään. Lainarahalla pörssiin ja "vaurauden" ostoon. Kun Väyrysen ihannoima Neuvostoliitto romahti, kuplat puhkesivat kiinteistömarkkinoilla ja rakennusteollisuus kärkenä Suomi syksyi ennennäkemättömään lamaan; alkoi rakenteellisten muutosten aika. Pohjalta on noustu ja nyt elintärkeä ulkomaan kauppa viennin osalta turvallisesti EU:n sisämarkkinavetoista. Painetaan kaasua ja rakennetaan elinvoimaista Suomea. On täällä Väyryselle tilaa. Mutta ei presidenttinä eikä pääministerinä. Siltä se nyt näyttää. Ja hyvä niin.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Painetaan kaasua ja rakennetaan elinvoimaista Suomea."

Mitä olen seurannut niin sitä elinvoimaa ja kaikkea muutakin on lähinnä purettu EU:n aikana.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

#4.Seppo Turunen säveltää historiaa. Tässä lisäaineistoa Suomen talouden alamäkeen. Koiviston konklaavi ja vahvan/kovan markan politiikka. Suomen pankkikriisi. Sinipunan holtiton politiikka ja Kataisen sateenkaarihallitus ja eurokriisi ja Suomen ylivelkaantuminen jne epäisänmaallista toimintaa. Tässä mainittavimpia alkuun:

1) Kovan/vahvan markan politiikka (Holkerin sinipunahallitus ja Koivisto yhdessä)
https://fi.wikipedia.org/wiki/Kovan_markan_politiikka

2) Pankkikriisi... Tasavallan presidentti Halonen julisti Koiviston konklaavin paperit salaiseksi presidentti Koiviston pyynnöstä:
http://pankkikriisi.blogspot.com/2008/11/koiviston...

3) Koiviston konklaavi:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Koiviston_konklaavi
https://karjalankuvalehti.fi/images2/pankkikriisi_...

4) Pankkikriisin peitellyt paperit: Google
http://pankkikriisi.blogspot.com/2008/11/pankkikri...
http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001570476.html

5)Suomen pankkikriisi:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_pankkikriisi

6) ES:Punapääoman romahdus
http://pankkikriisi.blogspot.com/2008/11/punapoman...

ALLA lisää faktoja:

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

#4. Seppo Turunen puhuu nyt omiaan. Kuka katsoo minkin värisillä vaalikakkuloilla. Entäs vahvan markan konkurssipolitiikka ja EMUun meno ilman kansanäänestystä. Ketkä kantavat päävastuun siitä ja sen seurauksista? Hieman taustaa:

EMU-päätös vuonna 1998 eduskunnassa:
====================================
http://www.youtube.com/watch?v=PwEbyUactDE

http://www.youtube.com/watch?v=XWfUSa7_TMQ

NELJÄS TIE (Komediaa Suomesta/Kansallisteatteri):Kuvaus Suomen poliittisesta tiestä EU:n rahaliittoon. Suomen tasavallan nousu ja tuho.
https://www.youtube.com/watch?v=WwakTr9OxEU

EUROALUEEN VELKAKRIISI - WIKIPEDIA:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Euroalueen_velkakriisi

TS:Euro, komissio ja EKP ja syypäät eurokriisiin:
https://www.is.fi/taloussanomat/porssiuutiset/art-...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset