karikilpio

EU-komission pomo Jean-Claude Juncker esti veronkiertoon puuttumisen EU:ssa

NYKY-SUOMEN ja Uuden-Suomen artikkelin mukaan Jean-Claude Juncker esti tietovuodon mukaan veronkiertoon puuttumisen EU:ssa toimiessaan Luxemburgin pääministerinä.  EU-Gate onkin nyt vuorossa mediassa:

http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/01/01/karmea-paljastus-siita-mik... PALJASTUS: Juncker on Luxemburgin lobbari!

***YLE/Brittilehti: Juncker yritti torpedoida EU:n veronkierron vastaiset toimet:

http://yle.fi/uutiset/3-9383571

***Taloussanomat/Brittilehti: Junckerin suhmuroinnista lisäpaljastus:

http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000005029950.html

 

Julkisuudessakin juopotteluistaan tunnetuksi tullutta  ”veroparatiisineuvosta”  vaaditaan luottamuksensa menettäneenä eroamaan EU-komission puheenjohtajuudesta.

Kuten muistetaan samainen Juncker palkkasi alaisekseen Suomesta käpykaartiin EU:hun lähteneen ”superministeri” Jyrki- boy Käteisen.  

On meillä  ”tähtipelaajia”  EU/EMU/EKP:n  tehtävissä. EKP:n pomokin Marion Draghi entisiä rosvopankki  Goldman Sachsin  miehiä.  Negatiivinen tulos on kaikkien nähtävissä ja koettavissa korkoineen,  ylivelkaantumisineen,  sisäisine devalvaatioineen ja maksulappuineen  euromaille.

https://www.uusisuomi.fi/raha/211405-tietovuoto-eun-nykyinen-ykkosnimi-e...

Onko mahdollistakaan vaatia Junckeria eromaan EU-komissiosta?  EU:n arvovalta ainakin ropisee ropisemistaan yhä enemmän. Valvonta pettää: "Pukit kaalimaan vartijoina!"

WIKIPEDIA - VEROPARATIISIT

https://fi.wikipedia.org/wiki/Veroparatiisi

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Saa nähdä mitä uusia paljastuksia uusi vuosi 2017 tuo tullessaan pahoin kriisiytyneestä ja ryvettyneestä EU/EMUSTA? Toivotaan tutkivan journalismin hoitavan tunnollisesti tehtäviään- mitään salaamatta. Vallan vahtikoirana.

KYSYMYS: Paljonkohan EU/EKP-rahoja on kätketty Panamaan ja muihin veroparatiiseihin?? JA esimerkiksi Kreikan/PIIGS-maiden kriisien sympatioita hyväksi käyttäen..."tilinsiirtounioneina" ja varmempina jemmoina ja "vararahastoina" sekä "pimeinä" investointisijoituksina!

FINANSSIAUERVAARAT "pimeää" pisnestä tekemässä!

EU julkaisi Mustan Listan veroparatiiseista:
http://yle.fi/uutiset/3-8084864

AJATUSPAJA VAROITTAA Vuodesta 2017 -> RISKIT suurimmat toisen maailmansodan jälkeen. + Hyytävä ennuste "Uudesta Maailman Järjestyksestä" :

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/211527-ajatuspaj...

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/164636-hyytava-en...

Käyttäjän AriKuivanen kuva
Ari Kuivanen

Juncker on todella hyvä euvostoliiton boss, häneen kulminoituu kaikki se mitä euvostoliitto on parhaimmillaan."Juoppolallipukki" kaalimaan vartijana.Kannattaisi tämän tapauksen yhteydessä myöskin muistaa oma kotimainen vastaava:Rkp ja kokkarit halusivat estää oman harmaan taloutemme tutkimisen.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

RKP:llä ja kokkareilla lienee ollut oma lehmä ojassa ja luurankona kaapissaan!
"Näistä ei saa julkisesti puhua, voi mennä ääniä!" HYS-HYS!

Tämä on sitä kuuluisaa "läpinäkyvyyttä ja avoimuutta" poliittisilla markkinoilla ja turuilla. Vai mitä? "Pimeitä puuhia ja kuutamokeikkoja: verottaja ei saa tietää."

MITÄ Isot Veljet EU/EMU/EKP:ssä edellä sitä vasallit periferiassa perässä. Seura kun tekee kaltaisekseen muussakin kuin EU-lauluja laulettaessa ja EU-leipää syötäessä tähtilipun hulmutessa. Tämä malli on pop ja tarttuvaa muotitietoisuutta.

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

On se melkoisen käsittämätöntä että tällainen porukka on vastuussa meidän asioista. Pahoin pelkään että EU:ta ei voi enää tämän kaiken tapahtuneen jälkeen pelastaa, nousi sille pallille kuka tahansa.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Vastuuttomat, poliittis-taloudelliset EU/EMU/EKP-vehkeilijät eivät koskaan ajattele kuin omaa etuaan.

EU/EMUakin markkinoitiin huijaamalla, että jäseniksi tulevat valtiot hyötyvät ja saavat jäseninä 10 hyvää ja fantastista ja toiset kymmenen kaunista ja kestävää kehitystä tässä "aidon Ihantolan ja demokratian" ja turvallisuuden tyyssijassa ja paratiisissa. Toisin kävi...

NYT v.2017 SUOMI on YLEN tuoreimpien uutisten mukaan Euromaiden Kalleimpia Maita:

http://yle.fi/uutiset/3-9385287

SUOMIKIN vietiin ilman kansanäänestystä euroon ja EMUun.
http://www.youtube.com/watch?v=PwEbyUactDE

Totuus on ollut karvasta kalkkia nieltäväksi retkuun menneille sinisilmäisille ja utopistisille EUfoorikoille ja euromaanisille valtioille yhtä hyvin kuin KYLLÄ-äänestäjillekin.

Onko EU kotimaassaan epäonnistuneiden poliitikkojen vahakabinetti?

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

MUTTA miksi €uro epäonnistuu ja EMU hajoaa?

http://karikilpio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/228760-...

TÄSSÄ uutuuden karheaa Talouselämä-lehden tietoa EU:n moottorimaasta: "Varoitus Saksasta: Italia on matkalla kohti euroeroa":

http://www.talouselama.fi/uutiset/varoitus-saksast...

ONKO SUOMI YHTEISVASTUUTON IHMISVIHAAJIEN MAA?

http://www.talouselama.fi/uutiset/tama-ihmisvihaaj...

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Juncker on lisäksi alkoholisti, joka pitäisi ohjata hoitoon.

EU ei tunne nollatoleranssia kuten moni suomalainen työpaikka alkoholiongemista kärsivien työntekijöidensä suhteen.

Luomalla hulppeat verovapaat etujärjestelyt alaisilleen hän on onnistunut tukkimaan kaikkien suut.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

"Juncker on lisäksi alkoholisti, joka pitäisi ohjata hoitoon." Tässä Talouselämä-lehden artikkeli asiasta ja video, jossa Juncker läpsii ja oikoo EU-valtioiden pääministereitä ja heidän solmioitaan:

http://www.talouselama.fi/uutiset/eu-pomo-juncker-...

Vetäkää johtopäätöksiä Junckerista! NÄIN valta-asema turmelee! KANNATTAAKO tällaista EU/EMU/EKP:tä enää kehua? FIASKO MITÄ FIASKO!

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

OVATKO EU:N verokomissaaritkaan olleet tehtäviensä tasalla: Monti, Semeta, Moscovici, Kovacs?

https://ek.fi/ajankohtaista/uutiset/2015/03/19/kom...

ENTÄS miten Suomen valtuuttamat meppimme Sirpa ja kumppanit ovat hoitaneet veroparatiisijutut? Ovatko nekin jääneet vain pelkäksi retoriikaksi? Ongelmaa ei ole vieläkään ratkaistu.

http://www.sirpapietikainen.net/2013/05/sirpa-piet...

Käyttäjän ritvalehtonen kuva
Ritva Lehtonen

Juuri tästä syystä koko ajatus EU:sta on myrkkyä monelle kansalaiselle, joilta otetaan aina vain lisää rahaa jos jonkinlaisilla verukkeilla ja lupauksilla, jotka lopulta johtavat vuosien myötä mahdottmuuksiin, jopa perustuslain vastaisuuksiin.

Kansa haluaa reilua ja avointa tasa-arvoisuuteen nojaaavaa politiikkaa ja kun katsotaan EU:n aikakautta sen toiminta on juuri päinvastaista, kieroa ja rikokseen jopa ohjaavaa, kun harmaataloudenkin tutkiminen on estetty ....

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

JUNCKERIN mukaan Trump voi olla riski Euroopan ja USA:n välillä, mutta Itse Juncker näyttää olevan nyt Iso Riski koko EU:n ja sen Komission julkisuuskuvalle.

http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-200000...

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen

EU:n imago on jo muutenkin niin surkea, että sen tosiaan kruunaa Junckerin kaltainen surkea pelle koko putiikin keulakuvana.

On huvittavaa, että monien mielestä virka Brysselissä on suunnilleen hienointa, mitä kuvitella saattaa. Edut ovat tietenkin enemmän kuin kohtuulliset, mutta muuten touhu on turhaa byrokraattista puuhastelua.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

EU:n jättibyrokratia on laiskan poliitikkojoukon hyväpalkkainen suojatyöpaikka ja paha demokratian este EU/EMU:ssa. EI kukaan pysty valvomaan sen kautta uppoavia rahavirtoja tai hallitsemaan sen mielettömiä, pikkutarkkoja, kasuistisia lakiviidakkoja ja direktiivejä. Se on itseään työllistävä , status-quo-mallinen mammuttiorganisaatio ja jäsenmaita riistävä vampyyri.

Aito parlamentarismi puuttuu kokonaan EU:sta. Komissiotakaan ei valvo kukaan ja valinnat ovat sisäsiittoisia. Valuvikainen ja demokrativajeinen EU pyrkii keskitettyyn, federalistiseen sekä ylikansalliseen liittovaltioon - EUROSTOLIITTOON. Tuskin onnistuu nykymallilla ja kriiseillä...

OTTO VON HABSBURGIN SANOIN:

"Eurooppalla ei ole yhtenäistä kansaa, ei yhteistä poliittista kulttuuria, ei riittävän voimaksta kohtalonyhteyttä eikä yhteisvastuun tunnetta, jotta sen kansalaiset voisivat yksituumaisesti hyväksyä sen perustuslait omien kansallisten lakiensa yläpuolelle."

Nykymallinen, alati sääntöjään rikkova EU/EMU ei nauti riittävää arvostusta ja luottamusta ollakseen Euroopan kansoja yhdistävä ja oikeudenmukainen kansojen integraatio verrattuna esimerkiksi Yhdysvaltoihin ja Sveitsiin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset