karikilpio

Kuka tai ketkä syövät rusinat EU/EMU-pullasta?

Näyttää siltä, että - KUMMISETÄ-elokuvaa lainaten  -  EU:ssa  ”politiikka ja rikollisuus on sama  asia” . Ne ikäänkuin lyövät veljellistä kättä toisilleen.

KUMMISETÄ-elokuvan mukaan ”politiikka on sellaista, että täytyy tietää, milloin pitää painaa liipaisinta”.  ”Liipaisin”  on EU:ssa  sopimusrikkomisia  ynnä keinottelua ja etenkin tyhmien euromaiden velkaannuttamista ja sanottuja sopimusrikkomisia euroeliitin, europankkien ja varsinkin  veturimaa-Saksan ja Ranskan eduksi. Ranska on toisin lyöttäytynyt  uuden  sosialistipresidenttinsä  Hollanden taktikoimana PIIGS-maiden kanssa  maksattamaan  Saksan Merkelin porukalla velkansa. Nuukat saksalaiset eivät sitä tietenkään hyväksy.  Saa nähdä kuinka siinä pokerissa käy?  Tekikö Ranska virheen PIIGS - liitollaan? Kyproskin  on vielä lisättävä tuohon PIIGS-porukkaan. (= Portugal, Irlanti, Italia, Kreikka ja Espanja). Milloinkahan  EU/EMU- ja eurokeinottelukupla puhkeaa?

KEINOTTELU EU:ssa ja muuallakin päin maailmaa tapahtuu pääasiassa katteettomilla ja vakuuksettomilla johdannaisilla.  Tehdään rahaa nykyaikaisella setelipainolla  eli luodaan bittimaailman virtuaalirahaa tyhjästä. Saksaksi ”Leeverkauf”  on ”tyhjäksi myyminen”. Näin nämä rosvopankit toimivat. Ja tyhmät sijoittajat menettävät omaisuutensa ja maineensa.

ROSVOPANKEISTA ja  ”ilmatilaisista” johdannaisista  löytyy  tyhjentävää tietoa  Charles Fergusonin Wall Streetista kertovassa  kirjassa Rosvojen Valtio  sekä Esko Seppäsen kansantajuisesta  EmuMunauksesta. Niissä kerrotaan mm , kuinka pankkihirviö Goldman Sachsin vampyyrimustekala tunkee ahnaat lonkeronsa kaikialle, mistä se haistaa helppoa rahaa.  EKP:n pomo Marion Draghikin on GS:n  kouluttamia  ja siellä Euroopan asioista vastaavia johtajia.  Globaalilla GS:lla on melkoinen  verkosto EU:ssakin  etujaan ajamassa.  Goldman Sachs  oli juuri  se rosvopankki, joka luototti Kreikankin  vääristelemällä myös sen tilastot kurssitempuillaan  EU-kelpoisiksi. 

Se oli johdannainen,  jolla Kreikan tilastot kaunisteltiin käyttäen väärää valuuttakurssia:  lainadollareiden ja -jenien vaihtokurssia  suhteessa euroihin laskettiin useita vuosia vanhaan kurssiin. Miksi EU:n tilastovirasto Eurostat hyväksyi sen, että EMU-  kriteereiden  täyttämiseksi sai käyttää mielivaltaista valuuttakurssia?  Myöhemmin pörssimedia  Bloomberg paljasti huijauksen. Ja nyt EU orjuuttaa ylivelkamaita sisäisellä devalvaatiolla ja deflaatiopolitiikalla suorasuuntauksenanaan suuri, ja mahtava Eurostoliitto.  Näin sosialisti Barroson johdolla EU-komissio toimii  joulukuun linjauksin kuin komentotaloudessa konsaan. Askel askeleelta hivuttaen EU:ta kohti federalistista liittovaltiota.

Kannattaa lukea kummatkin kirjat avartaakseen näkemyksiään ja  tietääkseen , mistä EU/EMU-kana pissii,  ja kuka tai ketkä  syövät rusinat EU:pullasta , ja ketkä niitä rusinoita siihen laittavat ylivelkaantuneina ja alistetuina...  ELLEI suunnan muutosta saada aikaan.

JOHTOPÄÄTÖS:  Rosvot on pantava sassiin vastuuseen tekemisistään !!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

"Kannattaa lukea kummatkin kirjat avartaakseen näkemyksiään" Kilpiö, jos haluaa avartaa näkemyksiään kannattaa lukea myös muuta, kuten eu:n positiivisesti suhtautuvaa kirjallisuutta. Itse luen mielelläni poliittista kirjallisuutta, niin vasemmalta kuin oikealta. Mitä tulee Seppäseen, olen seurannut Seppäsen poliittista uraa aina siitä kun hänet eduskuntaan valittiin, varsinainen vastarannan kiiski, myös omassa puolueessaan, ei koskaan mitään positiivisia näkemyksiä.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Arto Granlund tahdotko, että Suomi on EU:n keinottelijoiden lypsylehmä? Eli hyväksytkö hallituksen holtittoman talouspolitiikan vai et? Joko Suomen rahahanat pitää vihdoinkin sulkea EU:hun vai ei? Joko piikki/mitta on täysi?

Mielestäni nyt jos koskaan rahahana pitäisi sulkea, kun järki ei kerran ole tullut aikaisemmin sinipunasilmäiseen EUforiseen hallituspäähän.

Arto et kai vain ole niitä "hyödyllisiä, sinisilmäsisä idiootteja" , joita EU käyttää härskisti hyväkseen kuten NL käytti suomalaisia kommunistejakin. NYT vain suuntana EU ja brysselöityminen ja sokeus sen huijaamiselle.

EU:lla on toki hyvätkin puolensa, mutta pahat puolet vievät hyvätkin mennessään. Sinipunan kotimaa ei ole enää Suomi vaan EU, maksoi mitä maksoi! Ja se on tullut liian kalliiksi Suomi-neidolle.Nyt EU vie ja Suomi vikisee tosissaan taantumatuskissaan.

Ei enää koskaan sinipunia Suomen hallituksiksi! Holkerin ja Kataisen sinipunat jäävät Suomen historian kielteisille ja talousrappion sivuille.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Arto Granlund. Ei pidä leimata Seppästä omien asenteidensa pohjalta ennen kuin on lukenut hänen kirjansa. Saatat yllättyä itsekin hänen laaja-alaisesta uudesta suhtautumisestaan EU-kysymykseen olkoonkin , että hän on leimautunut aiemmin kovastikin vasemmalle. Mulle kirja oli lukunautinto ja tietolaari kuten ex-taloustoimittajalta hyvin sopii vaatia. Hän jopa pilkkaa ex-NL:ää ja vasemmistoliiton eurotyyliä ja ottaa sitaatteja Raamatusta Paavalin kirjeestä Timoteukselle sekä Paavo Ruotsalaiselta ja Anders Chydeniukselta, Sorokselta ja Galbgaithilta ym. Suosittelen kirjaa luettavaksi mustavalkeiden ja stereotyyppisten ja rajoittuneiden näkemysten avartamiseksi.Ei siellä puhuta mitään Marxista ja Leninistä, vaan EU-politiikasta. EU-meppina hän hallitsee ne laajalla taloustietämyksellään. Isänmaallista ajattelua parhaimmillaan tuo Seppäsen kirja. Peilatkaa sitä Rosvojen Valtioon. Ajattelen asiaa vilpittömästi ja puolueettomasta SF-näkökulmasta. ON rasismia leimata ihmiset etukäteen sopimattomiksi, kun ei tiedetä mistä puhutaan ja annetaan väärä todistus lähimmäisestään. Kuulopuheet eivät ole todistuskelpoisia. Luulo kun ei ole tiedon väärttinen.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Ei senttiäkään rahaa enää johdannaisilla keinotteleville EU-huijareille!!

EU-kiihkoiset maksakoot "tulevat kriisitarjoukset" omasta lompakostaan ja megapalkoistaan. Nythän on kuulemma "säästöjen ja palkanleikkausten kultainen aika", kun EU/IMF:n patenttiratkaisu sisäinen devalvaatio romuttaa euromaiden talouksia liittovaltiokuntoon. Vaikka olisikin EKP:n johdolla tehtävä hillityn inflaation devalvoivaa ja vientiä parantavaa talouspolitiikkaa kuten Suomen 1990-luvun lamanhoidossa tehtiin. NYt EKP käyttää väärää,itselleen ja liittovaltioittamiselle sopivaa eikä euromaille sopivaa talouspolitiikkaa.

SE on pelin henki.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Arto Granlund.Kiitos kommentista. Monipuolista kirjallisuutta kannattaa lukea jopa lakikirjaakin. Valan vannoneena ex-virkamiehenä en hyväksy nykyistä ylisukupolvista velkaannuttamis-ja Suomen itsemääräämisoikeuden antopolitiikkaa. Olen isänmaallinen enkä euromaaninen mies.

RL 12:4 kuvaa paljon nykymenoa sanokoot EU-sopimusdirektiivit mitä hyvänsä.
Sopimukset ovat aina perustus- ja muiden lakien ja asetusten alapuolella juridisessa hierarkiassa. Näin on näreet ja paragraafit.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Ei isänmaallisuus sulje pois myönteistä suhautumista eu:n

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Voihan se olla niinnii, mutta voi se olla toisinnii.Kukin katsokoon mieleisestä näkökulmasta asiaa. Jokainen tyrkkii tyylillään. Jokaisella on oikeus omiin mielipiteisiin ja näkemyksiin. Mutta minä en hyväksy nykyistä ylivelkaantumismenoa EU:ssa. EU:ta johtavat "finanssiauervaarat" eikä oikeudenmukaiset ihmiset. Lyhyesti EU:ta johtaa "ahneisto" ja euroaristokratia..Pyrkimyksenään rahavalta eli plutokratia. Demokratia ja alkuperäinen Eurooppaihanne rauhan ja oikeudenmukaisuuden valtioliitosta on muuttunut päälaelleen, missä Euroopan maat piti olla veljiä keskenään, onkin romutettu darvinimaisella vahvin voittaa- politiikalla. Se ei suinkaan ollut alkuperäisen ylevän yhdistämisen tarkoitus. Nobel-palkinto meni ikävä kyllä väärään osoitteeseen. EU kulkee häpeällistä turmion tietä kohti kaaosta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset