karikilpio

Sinipunan kotimaa ei ole enää Suomi vaan EU

Kataisen sinipuna tulkitsee  EU:n direktiivit ja säännöstöt  ylivertaisiksi  Suomen perustuslakeihin ja muihin lakeihin (esim. rikoslakiin) nähden,  ja siksi koko hallituksen politiikka palvelee pääsääntöisesti  EU:n , EKP:n ja komission  linjauksia piittaamattaakaan Suomen kansalaisten  tai eduskunnan kritiikistä taikka  esitetyistä maanpetossyyytöksistä.

Sinipunan ylin käskynantaja  on nyt EU eikä Suomen perustuslaillinen valtiovalta- ja oikeuskoneisto . Sinipunan kotimaa ei ole enää Suomi vaan Euroopan Unioni , ja  Suomen on alistuttava siihen menoon, johon EU meitä johtaa.  Siltä nykymeno näyttää maallikoista.
Onko Suomi jo täysin Euroopan Unionin määräysvallassa?

Väittämiä: 

EU-systeemin kriisi kiinnittyy suurimmassa määrin virtuaalirahaan.  Finanssikapitalismin pyramidihuijauksessa  on arvopaperistettu samat velat  useaan kertaan sijoittajille myytävissä paketeissa, ja on laskettu liikkeellle  virtuaalirahaa tyhjästä eli johdannaiset.

Euroopan pankkikriisiä ei voi ymmärtää irrallaan siitä, miltä yhdysvaltalaiset investointipankit tekivät markkinoille lasketuilla myrkkyrahapäästöillään. Se , että myydään jotain , jota ei itse omisteta, kuulostaa epämoraaliselta ja sitä se  onkin. Mutta se on sitä markkinatalouden Muppit Showta. Velka myrkyttyy. Pelinappuloina ovat euromaiden veronmaksajat, biljoonat, dollarit ja eurot.  Lume-lääkkeeksi syötetään kriisimaita yhä pahemmin sairastuttavaa   sisäistä devalvaatiota .  Ja pankkihirviö Golden Sachs  juonii takapiruna kaikessa. (Vrt. Esko Seppänen : Emumunaus).  Saksa EU:n kinginä  ja Kiina globaalisena valtavaikuttajana  USA:n ja EU:nkin suhteen - ilmeisesti.

Varsinaisen Pandoran lippaan avasi  subprime- luotoista johdetuilla arvopapereillaan ”Roisto ,roistompi ,Wall Street” . ( Charles Ferguson, Rosvojen valtio,Terra Cognita).  Wall Street  teki kuplan ja antoi sen maailmalle. Kaikki kaatuivat: varoitukset, saalistajat, kriisit, vasteet. Taloustauti levisi Eurooppaankin. 1990 -luvun lama toistaa nyt taas itseään.

Goldman Sachsin johdannaishuijarit  toivat tartunnan Euroopan Unioniinkin, ja aiheuttivat toimillaan kansalliset euromaiden ylivelkaannuttamiset ja lamautukset kuten
USA:ssakin.  Mustekalamainen vampyyri Goldman Sachs työntää pitkät lonkeronsa kaikkeen mistä se vain  haistaa rahaa.  Kreikka EU:n ensimmäisenä petosuhrinaan.

Devalvaatio ei ole mahdollista EU:ssa eikä  tietyn rajan ylittävä inflaatiokaan. Joissakin maissa on menty jopa deflaatiopolitiikkaankin.  EU kurmuttaa  sisäisellä devalvaatiolla PIIGS-  ym. euromaita yhä syvempään kurjuuteen ja orjuuteen suuntana liittovaltio.

Olisiko mahdollista kelluvalle eurolle tehdä  EKP:n toimesta eurotalouksia paremmin elvyttävää hallittua  inflaatiopolitiikkaa tai sisäistä  devalvaatiota elvyttävämmäksi tutkittua ulkoista devalvaatiota?   Nyt talousviisaat yhdessä pohtimaan eri vaihtoehtoja sekä EU:n että Suomen näkövinkkelistä unohtamatta  Ruotsia, Norjaa, Tanskaa ja Englantiakaan verrokkeina!  - PS. Suomen ja Venäjän yhteishanke  ( ESS/A9,  08.01.2013) on  hyvä Suomen kannalta  esimerkiksi  Jäämeren laivojen rakentamiseen sekä vientisähkön ym. vientituotteiden kannalta spekulaatioissa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Onko Suomi jo tosiaankin täysin EU:n taloudellisen ja juridisen määräysvallan alaisena? Onko Suomi menettänyt samalla kansallisen itsemääräämisoikeutensakin?

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Suomen päättäjät kulkevat kuin Liisa Ihmemaassa sokaistuneina ja naiivin sinisilmäisinä EU:n tulevaisuuden utopiasta ja uskovat finanssi-auervaarojen katteettomiin seireenipuheisiin. Eurokiima on vienyt todellisuudentajun ja kriittisyyden. Varoituksen sanoja ei ole haluttu kuulla eikä ottaa todesta.

Ja nyt pm.Katainenkin itkee, kun rahat eivät enää riitäkään hyvinvointiyhteiskuntaan. Ei enää koskaan sinipunia pilaamaan Suomen taloutta. Holkerin ja Kataisen sinipunat ovat antaneet historialliset näyttönsä, miten Suomi lamautetaan. EU-hurvittelu tuli turhan kalliiksi ylisukupolvisesti velkaantuneelle Suomi-neidolle. Kataisenkin lapset maksavat isänsä myötävaikuttamaa eurovelkavekseliä kiroillen ja häpeillen.

Yksi pelastus olisi. Suomen hallituksen on määrätietoisesti iskettävä veroparatiiseihin eikä ainoastaan suunniteltava veroparatiisiseminaaria.

Nyt on aika tehdä kunnon veroratsiat pimeisiin veronkiertokohteisiin ja kuutamokeikkoihin sekä aloitettava kunnon byrokratiatalkoot erilaisten turhien ja tuottamattomien projektien, työryhmien ja puoluekaaderien poliittisten palkkiovirkojen lakkauttamiseksi. Ja megapalkoille superverotus!

Jari Reinikka

Kyllä kyllä, mutta linkittämäni kirjoitus on kyllä mielestäni jo aika paksua pölhöpopulismia jopa Yle:ltä vai mitä mieltä?

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö Vastaus kommenttiin #8

JR.Linkin kirjoittaja on muistaakseni ex-Moskovan kirjeenvaihtaja ja siitä voi päätellä ajatuskiemurat ja tämän ajan muotipainotukset. "Pölhöpopulismia" on sekä eliittitasolla että muuallakin . Riippuu kuka lipoo ja ketä lipoo.

Asioita pitäisi mielestäni tarkastella isänmaallisesta näkökulmasta puolueista riippumatta. Onko pölhöpulismia, jos kansa äänestää vallanpitäjien mielestä väärin ja tuomitsee sen hallituspolitiikan vaihtamalla uuden nomenklatuurin eduskuntaan tai myös kunnanvaltuustoon?

Leimasimetkin on jonkinlaista rasismia: Uhkaa, pilkkaa, solvaa jne...

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö Vastaus kommenttiin #8

Sinipunahallitus pyrkii palkkaamaan mieleisiään "asiantuntijoita" pelottelemaan ja manipuloimaan erimieltä olevia kansalaisia. Gallupitkin ovat mielestäni osa tätä mielipiteen muokkausta haluttuun suuntaan. Euron rahallahan saa niin monenlaista tutkumusta, galluppia ja "asiantuntija"lausuntoa.

Onneksi kriittisiä suomalaisia on melko vaikea aivopestä läpinäkyvillä ja tarkoitushakuisilla silmänkääntötempuilla ja manipulointiyrityksillä.

Silti "kerettiläisiä" vainotaan ja leimataan, kun he nostavat vallan vilpit ja kähminnät päivänvaloon julkisuudessa. Mutta se juuri on demokratian merkki, että vallanpitäjien on alistuttava julkiseen arvosteluun ja jopa julkisuuden kiroihin ja vallanmenetykseenkin. Kansanäänestystä pelätään, koska kansa voi äänestää väärin ja valta menee sen mukana. "Rahvaan" ei siksi annettaisi sanoa viimeistä sanaa esimerkiksi liittovaltioasiasta.

Mutta liittovaltioasiasta on ehdottomasti pidettävä kansanäänestys! Se ei saa olla mikään läpihuutojuttu.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö Vastaus kommenttiin #8

Jari Reinikka. Puuttumatta linkitykseesi "hyödyllisiä idiootteja" löytyy joka ilmansuunnalta idästä länteen tai etelästä pohjoiseenkin päin. Painotus riippuu vakaumuksista ja mieltymyksistä.

Kari Ahlava

"Yksi pelastus olisi. Suomen hallituksen on määrätietoisesti iskettävä veroparatiiseihin eikä ainoastaan suunniteltava veroparatiisiseminaaria."

Tai sitten pitäisi perustaa veroparatiisi tänne. Tässä konkurssissa ei enää olisi väliä hyvinvointiyhteiskunnalla, kun se on jo muutenkin rapautunut.

Jos Suomi olisi veroparatiisi, poliitikot joutuisivat hankkimaan hommia vapailta markkinoilta. Niin, tai sitten ne ottaisivat lahjuksia, että ei ehkä sittenkään ...

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

KA. Mikä ettei. Suomen talous kohentuisi nopsaan, kun rahavirrat saataisiin Suomeen eri puolilta maapalloa. Samoin Sveitsin pankkimalli Suomeen.

Poliitikot ja ay-liike sekä puolueet joutuisivat mittaaman askelmerkkejä kilometritehtaalle ja syntyisi uusi paarialuokka orwellilaiseen "oleskeluyhteiskuntaan" darvinistisessa olemassaolon taistelussa.

Mutta vilkas mielikuvitus on köyhän ainut huvitus! Z ziitä.

Jouko Piho

Kari Kilpiö

Hyvä kirjoitus.

Olen kaikesta samaa mieltä, kuten johtamani uusi poliittinen puolue, Suomen Laillisuuspuolue, joka ajaa Suomen täyden itsenäisyyden palauttamista eli Suomen eroa eurosta, EU:sta ja pankkien velkaorjuudesta.

Jouko Piho

Suomen Laillisuuspuolueen puheenjohtaja

http://www.suomen-laillisuuspuolue.fi

P.S.

Tervetuloa mukaan Suomen Laillisuuspuolueen toimintaan! Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä sähköpostitse minuun ( jouko.piho@kolumbus.fi).

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Jouko Piho. Kiitoksia samanmielisyydestä. Valtion kontrollikoneistoon 35 vuotta kuuluneena ja virkavalan käsi raamatulla vannoneena evp-virkamiehenä en hyväksy nykyistä epäisänmaallista talous-ym.menoa. Osallistun siksi keskusteluun Suomen puolustamiseksi epäisänmaallisia vehkeilijöitä vastaan.

Sinipuna ei näytä piittaavan perustuslaista eikä muistakaan Suomen laeista EU:n direktiivien turvin. Sinipuna on myynyt sielunsa ja maansa EU:lle ja harkitusti. Teko on tahallinen ja täysissä sielun ja ruumiinkin kunnossa tehty.
RL 12:4:1 ja 2 täyttyvät. (KK.VHT-74 ja KNV-ura.).

Pysyn itsellisenä ajattelijana. Kiitos tarjouksestasi.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Jouko Piho. Sinipuna on myynyt sielunsa EKP:n tallelokeroon ja ulkoistanut järjen käytön EU-eliitille.

Eero Mattila

Suomi on EU:n alustamaa. EU:n säännöt ja direktiivit ovat ylivertaisia Suomen lakiin nähden. Tämänhän me kaikki hyväksyimme kirkasotsaisina kun unioniin liityimme.
- Ongelma on se, näiden direktiivien lisäksi Suomi ampuu itseään jalkaan myös muuten, vaikka jäsenyys ei siihen pakottaisi. Me voisimme kehittää Suomen vahvuuksia ihan itsenäisesti, mutta näin ei tehdä. Esimerkkinä vaikka tämä Ville Niinistön ilmastopäätös, jossa Suomen metsät muuttuivat päästölähteiksi. On muuten kallis päätös Suomelle ja vihreät on todella kallis puolue Suomen yhteiskunnalle: kotimaisia raaka-aineita ei saa hyödyntää, Suomessa työnteko tehdään vaikeaksi: turve tuodaan Kanadasta, maakaasu ja puutavara Venäjältä...

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Eero Mattila. EU-Ruotsi oli Suomea viisaampi, kun ei liittynyt EMUun ja euromaaksi. Se vältti eri kulttuuri- ja moraalitasoisista maista johtuvat riskit ja ongelmat. Ilman euroa sen vienti vetää, eikä se ole euroeliitin huijauksen kohteena kuten sinipunasilmäinen Suomi, jonka taantuma on siksi pitkälti itse aiheutettua kuin Holkerin sinipunan aikaankin. Sinipunien kovakorvaisuuden ja EU-kiiman vuoksi. EI koskaan sinipunia Suomen johtoon!

Kokoomus on yhtä hyvin kuin Vihreätkin ampuneet toimillaan omaan jalkaansa aiheuttamalla Suomen ylisukupolvisen velkaantumisen ja itsemääräämisoikeuksien menetyksen EU:lle. Erittäin epäisänmaallista.

Vihreät ovat aiheuttaneet kuin jonkin muun maan bulvaanina Suomen selluteollisuuden maasta lähdön, yliampauvan luonnonsuojelun EU-eliitin lomaparatiisiksi pitkin itärajaa ja nyt kaiken kukkuraksi vaikeuttaneet rikkidirektiiveillä Suomen vientiä ja rahtiliikennettä Greenpeacen haarakonttorina. Turkistarhaustakin he ovat ns. "edistyksellisellä joukkovoimalla" ja kansalaisaloitteella lopettamassa. He näyttävät olevan EU:n kasikassaroita kansallisvaltio Suomen alasajossa yhtä hyvin kuin herraskainen Suomimyyjä kokoomuskin. Tosi epäisänmaallista vehkeilyä.

Kehitäpä siinä Suomen talouskasvua ja kilpailukykyä, kun edellytyksiä oikein urakalla huononnetaan. Kasvu-urakin on "palomuureilla" muurattu umpeen kaikkine hosumalla tehtyine EU-valuvirheineenkin.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Yksityiset pankit panivat eurovelat liikkeelle, aivan EU-maiden silmien alla, ja nyt koko maailma hukkuu ahneuksissaan velkaan. Luottolamastakin puhutaan tiettyjen maiden suhteen. Virtuaali/bittirahoilla tehtiin rahaa tyhjästä keinottelemalla johdannaisilla.Maailman talous on pitkälle virtuaalirahasoitunut erilaisine vakuuksittomine johdannaisineen.

Georg Soros nimittää johdannaisia vetypommeiksi: "koska ei tiedetä, miten ne toimivat". Suomi on velka-asioissa Saksan armoilla. Jos Italia ei pystyisi uusintamaan velkojaan ja ajautuisi kriisivaltioksi, se vetäisi Ranskankin mukanaan syövereihin, ja se merkitsisi EMUn hajoamista. Saa nähdä milloin tämä EU-korttitalo luhistuu ahneuteensa.

USA:n kokonaisvelka on lajinsa maailmanennätys: 57 biljoonaa eli 10 potenssiin 12 .Milloinkaan ennen ei missään maassa ole ollut niin paljon velkaa.Sitä on melkein yhtä paljon kuin koko maaailman yhteenlaskettu kansantuote! Kun pelataan Mustaa Pekkaa tukkurahana olevilla bittirahoilla. Kreikka on luokiteltu alimpaan, toivottomaan CCC-roskalainaluokkaan.

Jos mitataan kokonaisvelkaa (yksityisvelat mukaanlukien) osuutena kansantuotteesta (BKT) maailman kolmen velkaantuneimman kärki on Japani,Englanti (!), ja Espanja(!). Suurin valtionvelka on prosenteilla mitattuna Japanilla, jolla sitä keväällä 2012 oli 235 prosenttia BKT:sta, kun taas rahassa mitattuna kärjessä on em. Yhdysvallat. (Seppänen, sivut 75-76). Mutta nyt velkaprosentit ovat jo suuremmat monessa maassa.Verkostoitunut finanssimaailma on pahoin korruptoitunutta ja ylivelkaantunutta. Uhkaako hyperinflaatio tätä virtuaalista setelirahoitusta? Viisaat vastatkaa. Ketkä kantavat vastuun?

Jaakko Anttila

Ruotsi on asukaslukuunsa nähden EU:n suurimpia nettomaksajia ja Hollannin ja Saksan jälkeen EU:n yhteisen maatalouspolitiikan kolmanneksi suurin nettomaksaja. Norja maksaa 200 miljoonaa euroa vuodessa Euroopan talousalueen jäsenmaksuna.

Suomen Euroopan unioniin liittymisestä on 18 vuotta, mutta aloittaja kuuluu niihin, joiden postilaatikkoon EU:n aikamerkki ei ole vieläkään kolahtanut. Höyrypäät ovat luoneet oman lumetodellisuutensa ja omat salaliittoteoriansa. Näillä palstoilla sekoilee muuan primitiivinen EU:n vastustaja, joka kutsuu Euroopan hiili- ja teräsyhteisön perustamista "säälittäväksi nyyhkytarinaksi".

Preussin ja Ranskan sota 1870-1871. Samassa yhteydessä Saksa yhdistyi verellä, tulella ja raudalla ja riisti Ranskalta Elsassin ja Lothringenin (Alsace ja Lorraine). Ranska otti ne takaisin Versaillesin rauhansopimuksella ja määräsi Saksalle niin raskaat sotakorvaukset, että laskennallisesti Saksa olisi maksanut niitä vuoteen 1984 saakka.
Keväällä 1940 Saksa valloitti Ranskan ja liitti Elsassin ja Lothringenin uudelleen Saksaan. Vuonna 1945 Ranska otti toisen kerran omansa takaisin.

Toisen maailmansodan jälkeen Winston Churchill ehdotti Euroopan Yhdysvaltojen perustamista ja ranskalaiset valtiomiehet George Schuman ja Jean Monnet sekä Länsi-Saksan liittokansleri Konrad Adenauer hautasivat Ranskan ja Saksan sotakirveet ikuisiksi ajoiksi perustamalla ylikansallisen Euroopan hiili- ja teräsyhteisön, joka otti varusteluteollisuuden perustat: hiilikaivokset ja terästehtaat ylikansallisen yhteisön toimivaltaan kyytipoikinaan Italia ja Benelux-maat eli Belgia, Hollanti ja Luxemburg. Alfried Krupp oli kiihkeä natsi.

Vuonna 1957 Euroopan hiili- ja teräsyhteisön rinnalle perustettiin ylikansallinen Euroopan talousyhteisö (EEC), jonka toimivaltaan kuuluivat yhteinen kauppapolitiikka ja yhteinen maatalouspolitiikka. Ranska ja Länsi-Saksa kyytipoikina Italia ja Benelux-maat. Vuonna 1957 perustettiin myös ylikansallinen Euroopan atomienergiayhteisö. Kolme ylikansallista yhteisöä.

EEC:n jäsenvaltioiden väliset tullimaksut poistettiin lopullisesti vuonna 1968. Kahden öljykriisin leimaama 1970-luku oli Euroopan talousyhteisössä hyperinflaation ja "euroskleroosin" aikaa. Vuonna 1984 EEC:n komission puheenjohtajaksi valittu ranskalainen Jacques Delors alkoi nostaa maatalousyhteisöä politiikan näyttämölle. Vuonna 1986 allekirjoitetulla Euroopan yhtenäisasiakirjalla luotiin dynaamisen talouskasvun sisämarkkinat: henkilöiden, palvelujen, tavaroiden ja pääoman vapaa liikkuvuus sisämarkkinoilla. Edellä mainitun varmistamiseksi käyttöön otettiin kartellien muodostamista ja kilpailun vääristämistä torjuva yhteinen kilpailupolitiikka. Yhteisen maatalouspolitiikan rinnalle lisättiin yhteinen kalastuspolitiikka, yhteinen liikennepolitiikka ja yhteinen ympäristöpolitiikka. Ylikansallinen Euroopan yhteisö.

Jacques Delorsin suuri tavoite oli EFTA-maiden Suomen, Ruotsin, Norjan, Sveitsin, Itävallan ja Islannin liittäminen Euroopan talousalueeseen, mikä olisi taannut mainituille maille pääsyn EU:n sisämarkkinoille. Berliinin muurin kaatuminen vuonna 1989 ja Neuvostoliiton hajoaminen vuonna 1991 rikkoivat Delorsin korttipakan, koska EFTA-maat Suomi, Ruotsi ja Itävalta pääsivät hakemaan suoraan Euroopan yhteisön jäsenyyttä ja liittyivät 1.1.1995 myös Euroopan unioniin. Euroopan talousalueeseen jäivät vain Liechtenstein, Norja ja Islanti, koska myös entiset Varsovan liiton jäsenmaat ja kolme entistä neuvostotasavaltaa Viro, Latvia ja Liettua pääsivät liittymään suoraan Euroopan unioniin vuosina 2004 ja 2007.

Berliinin muurin kaatumisen, Varsovan liiton hajoamisen ja Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen EY:n johtajat Helmut Kohl ja Jacques Mitterand luulivat, että myös Nato lakkautetaan. Sen vuoksi Kohlin ja Mitterandin johdolla alettiin suunnitella toisaalta Natoa korvaavaa Länsi-Euroopan unionia ja toisaalta Euroopan unionia, uutta hallitustenvälistä järjestöä.

Vuonna 1992 allekirjoitetulla Maastricthin sopimuksella ylikansallisen EY:n rinnalle perustettiin Euroopan unioni, hallitustenvälinen järjestö, jonka toimivaltaan kuuluivat vuoteen 2009 saakka vain yhteinen rahapolitiikka, yhteinen ulko-ja turvallisuuspolitiikka ja hallitustenvälinen yhteistyö oikeus- ja sisäasioissa, joista viimeksi mainittu välttämätöntä vapaan liikkuvuuden varjopuolten: laittoman maahanmuuton, ihmiskaupan ja huumekaupan torjumiseksi.

1.12.2009 voimaan tullut Lissabonin sopimus lakkautti ylikansallisen Euroopan yhteisön, jonka kaikki EY:n toimivaltuudet sekä valtuudet toimia oikeushenkilönä siirrettiin Euroopan unionille. Sen jälkeen EU on toiminut toisaalta ylikansallisena yhteisönä ja toisaalta hallitustenvälisenä järjestönä.

Verotus; opetus, koulutus ja kulttuuriasiat; tulopolitiikka ja työmarkkina-asiat; sosiaaliturva, sosiaalinen suojelu ja eläketurva; terveydenhoito ja sairaanhoito; hoito- ja hoivapalvelut sekä maanpuolustus kuuluvat yksinomaan Suomen valtion toimivaltaan.

Mitään EU:n rikoslakia ei ole eikä tule. On vain hallitustenvälinen yhteistyö oikeus- ja sisäasioissa. On vain eurooppalainen pidätysmääräys, joka koskee rikoksiin syyllistyneitä, jotka ovat paenneet toiseen jäsenvaltioon. Ja EU torjuu huumekauppaa, ihmiskauppaa ja laitonta maahanmuuttoa EU:n alueelle. Rajavalvontavirasto.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Jaakko Anttila. Voiko sopimus ylittää juridisessa hierarkiassa perustuslait, tavalliset lait ja asetukset?

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Jaakko Anttila. Hyvin tehty katsaus EU:n historiallisista vaiheista.Kiitos.
Rauhan ja politiikan tervehdyttämiseksi tehdystä valtioliitosta näyttääkin kehkeytyneen finanssihuijareiden paratiisi. Näillä otteilla Nobel-palkinto meni väärään osoitteeseen. Ikävä kyllä. "Ahneisto" on EU:ssa vallassa. Demokratia ja oikeudenmukaisuus on siitä kaukana.

Onko niin,että nykysodat ja maiden valloitukset tehdäänkin virtuaalisin ja bittimaailman sekä juridis-talouspoliittisin keinoin verettömästi ja huijattuja maita verovaroin riistäen. Moraalittomasti.

Rikospuolen miehenä tulee eittämättä mieleen, että maailman suurimmat konnat ovat vielä vapaalla jalalla ja kerskakulutusjuhlia viettämässä sekä euromaiden piikkiin kasinopelejään pelaamassa. Miten heidät saataisiin juridiseen edesvastuuseen laskelmoiduista finanssikeinottelustaan?

Onko tämä globaalinen, epäinhimillinen ja manipuloitu kriisipaketti merkki finanssi- ja sosiaalidarvinistien vallankaappauksesta olemassaolon taistelussa?

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Hyvä kirjoitus, Kari. Noin on asia.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

MK. Pystyyköhän sinipuna ja Katainen rehelliseen itsekritiikkiin, mihin he ovat Suomen vieneet ja kuinka suomalaisten käy heidän holtittomien toimiensa vuoksi?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset