karikilpio

Suomi ja EU pelastuvat!

Euroopan keskuspankki, EKP , alkaa luotettavien lähteiden mukaan  megamääräisen setelipainatuksen  Saksan ensimmäisen maailmansodan malliin.  Rahaa alkaa pursua
ikkunoista ja ovista kaikille halukkaille EU-/euromaille kuin puhallusvillaa vintille. Tukipaketteja, säästöjä  eikä alasajoja tosiaan tarvita enää missään. Eurokriisi on vihdoinkin historiaa. On millä mällätä! Tätä ilonpäivää juhlitaan pian  joka euromaassa!

Velat muuttuvat saataviksi ja jokaisesta euromaasta tulee hyvinvointivaltio ja kansalaiset tekevät hyväkorkorkoisia ja pitkäaikaisia takuusijoituksia  vanhuuden ja pahojen päivien varalle hajasijoituksina maailman eri puolilla oleviin veroparatiiseihin. Yhteen koriin tai pankkiin ei kannata nytkään sijoittaa. Iso rahahan tulee  ison rahan luo Euroopan omistajina!  EU/euro tulevat olemaan kohta kilpailukyvyltään ykkösiä globaalisti.

Eduskunnan puhemies ilmoittaa Arkadianmäellä, ettei enää tarvita mitään leikkkauksia , säästöjä , alasajoja eikä tukitoimia  minnekkään. Kaikki tahot saavat määrärahoja, palkankorotuksia ja avustuksia.  Suomella on kuulemma  taattu etusaantioikeus setelirahoitukseen EU:n mallioppilaana.   Hyvä Suomi!

Rahtilaivat ja kaksiosaiset rekat tuovat yhtenä jonona  (kuin venäläiset rekat Vaalimaalle)
tril-/biljoonittain 500 euron setelisäkkejä Suomen kansantaloutta  kohentamaan. Ja Suomen pankit jakavat  setelisäkkejä kaikille halukkaille niin paljon kuin sielu sietää pyytää. - Kelpais varmaan Sullekin pari säkillistä 500 euron seteleitä- näin alkutuimaan! Ja mikä parasta Suomen tuotanto, työpaikat , vienti ja kuntalouskin pelastuvat käden käänteessä - keskittämiseltä - ja koko maa pysyy kauttaaltaan asuttuna. Palvelutkin tulevat esimerkillisen laadukkaiksi kautta koko Suomen niemen. Mediakin  ylistää  estoitta EU:ta.

Kiitos EU:n ja  setelirahoituksen! Inflaatioehtokin on kuulemma kaikin mokovin otettu visusti huomioon. Suomessa alkavat kissanpäivät kestävän kehityksen hyvinvointivaltiona. Ja koko katajainen Suomen kansa on kuin yhtä sopuisaa perhettä!  Hyvä EU ja EKP!

Oli se hyvä kun liityttiin aikanaan EU-/euromaaksi. Mikäs on nyt  ollessa ja elellessä ehtoisessa EU:ssa  onnen auvossa  ketään kadehtimatta ja parjaamatta. Puolueet ja eturyhmätkin ovat siksi  tarpeettomina historian havinaa!  Tämä on absoluuttinen totuus!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (26 kommenttia)

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Ovatko suomalaiset liian pessimistisiä euron/ eurokriisin suhteen vai onko aihetta moitittavaan kritiikkiinkin? Viedäänkö Suomea kuin pässiä narussa euroeliitin ja EKP:n toimesta? Mitä olisi pitänyt tehdä toisin EU/ euromaaksi liityttäessä?

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

MV: Hyvä (setelirahoitus)kuva puhuu käytännön sanoin kuten linkeistä nähdään!
Enemmän kuin tuhat sanaa...

Konkretiaa ja faktaa tiedonnälkäisille. Hyvä!

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

MV: Hyvä (setelirahoitus)kuva puhuu käytännön sanoin kuten linkeistä nähdään!
Enemmän kuin tuhat sanaa...

Konkretiaa ja faktaa tiedonnälkäisille. Hyvä!

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Tämä kirjoitus ei ole tarkoitettu tosikoille, vaan laaja-alaisille ja huumorintajuisille US-lukijoille. Tietysti tosikotkin saa lukea, jos pinna kestää eikä vieteri katkea eli varapäreet on kainalossa tarvittaessa!

Sillä ei mitään niin huonoa, etteikö siinä olisi jotain hyvääkin eikä mitään niin hyvää, etteikö siinä olisi jotain huonoakin - EU:ssakin meinaan.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Mitä mieltä olette setelirahoituksesta eurokriisin hoidossa: hyvä vai huono asia?

Käyttäjän JanneLinna kuva
Janne Linna

Se riippuu hyvin pitkästi siitä mihin ne miljardit käytetään.

http://ebolakani.blogspot.fi/2012/03/viela-kerran-...

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Janne Linna . Ja kenenkä taskuun ne eurokriisimiljardit lopulta menevät! Pois Suomesta euroeliittimaiden (Saksan, Ranskan ym.) tai veroparatiisien holveihinkinko?

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Janne Linna. Suomen sotakorvaushinta oli 226,5 miljoonaa dollaria ajalla 1944-52. Nykyinen valtiovelka on kasvanut 84:sta lähes 90 miljardiin euroon ja lähivuosina se nousee 100 mrd:iin euroon.

Kuka pystyy sanomaan indiksein laskettuna, miten paljon suurempi/pienempi on Suomen nykyvelka verrattuna sotakorvausmaksuun? Jälkipolvet maksavat laskun "ilomielin"! Taloussota on kalliimpi/halvempi Suomelle kuin fyysinen?

Matemaatikot asialle!

Veikkaan, että eurovelat ovat mahtavasti suuremmat kuin sotakorvausmaksut.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Janne Linna. Oliko euromaiden kokoonpano nykymuodossaan mielestäsi jo syntyessään kuollut ajatus, kun samaan sakkiin sullottiin kelvottomia maita?

Euromaat ovat nyt housut kintuissa tilanteen vuoksi ja mämmidirektiivit pöksyissä. Ei tässä näin pitänyt käydä. Mitä useampi kokki...

Kulttuurit, moraali ja vastuuntunto eivät sopineetkaan samaan saluunaan. Siipiveikot ja petkuttajat pilasivat joukkueen. Hosumallahan ei tule kuin...
Siksi eurokriisi jatkuu jatkumistaan ja kokoustetaan ja kokoustetaan. Valvonta on vain nimellistä. Antaa mennä - johtamistakin!

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Janne Linna. Euromaat ei ole enää muuta kuin virtuaalirahakuplaan tukehtuva keskittävien ja erimielisten poliitikkojen korttitalokupla, joka etsii oljenkorsia kriisimaiden pakkoavioliitossaan. "Avioehtosopimuksen" muutoksilla ja "absoluuttisilla totuuksilla" varmistettiin nykyinen EU:n ja euromaiden kriisitila. Potemkinin kulissit paljastuvat ja keisarille ei olekaan vaatteita. Luottamuspula vallitsee koko touhussa. Asia ei ole enää hallinnassa: erimielisiä kokkia on liikaa sopan keitossa.

Mutta ketkä ovat todelliset syypäät ja sammon takojat nykyiseen talouden ja turvallisuuden alasajon politiikkaan Suomessa ja euromaissa?

Käyttäjän JanneLinna kuva
Janne Linna

Eurosvoliitolle ja kommunistikomissaareille se on tietenkin hyvä.

Ja tietenkin niille joita Katainen tarkoitti sanoessaan
"Me jopa vähän tienataan tällä"

Veronmaksajille se on kuolemansuudelma. Kaikille euroopan veronmaksajille.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Onko liittovaltio, pankkiunioni ja bondien rajoittamaton osto euromaiden pelastus kriisistä? Ketkä maksavat viime kädessä eurokriisin hoidon?

Kannattaako Suomen olla pohjimmiltaan euromaana, kun Suomi maksaa enemmän kuin saa EU/euromaana olemisesta.

Moniko suostuisi maksamaan naapurinsa laskuja ja velkoja? Suomi tekee kuitenkin näin euromaana saadessaan olla euromaiden jäsenenä. Onko se moraalisesti katsoen oikein vai väärin?

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Onko EU ja euromaana olo Suomelle kuin Iso Veli, jonka selän taakse on hyvä mennä? Ensin suomettuneena ja nyt brysselöityneenä. Milloin Suomi itsenäistyy ja kasvaa aikuiseksi?

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Utopioilla ja illuusioillahan ajattelemattomia ihmisiä aivopestään poliittisestikin. Onko nykyään lottovoitto syntyä Suomeen, ex-Euroopan Japaniin?

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

On lottovoitto syntyä Suomeen ja päästä maksamaan etelävaltiolaisten velkoja - monessa polvessa.

Mika Virtanen

Raha on velkaa:
http://www.youtube.com/watch?v=Hax_UwfExks

Asia josta on hyvä olla tietoinen. Suomen Pankki myöntää tämän tosiasian, mutta tätä ei kuuluteta tiedotusvälineissä. Julkinen keskustelu pyörii yli varojen elämisessä, velkojen maksamisessa ja luottamuksen säilyttämisessä. Totuuden sijaan syyllistetään ihmisiä ja valtioita järjestelmän viallisuudesta.

Yli varojen eläminen toki vaikuttaa, mutta korko liittynee asiaan ja se fakta, että valtiot eivät saa luoda rahaa. Eurojärjestelmä nimenomaan kielsi valtioiden suoran setelirahoituksen, mutta nythän tästä on vähän lipsuttu, mutta aivan liian myöhään.

Velkaa on liikaa ja sitä velkaa on liikaa, koska valtiot joutuvat lainaamalla rahoittamaan toimintansa, vaikka voisivat luoda sitä itse aivan ilmaiseksi.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Matti Kyllönen. Eurokriisipelin villakoiran ydin,tunnari ja marssijärjestys on:
-Tehdään vaan niin kuin euroherrat määräilee! Se euroytimeen pyrkimisestä a la Lipponen! OI euro-onni ja ylivelkaantumisen ihanuus! SE lottovoittoa on!

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Kiitos kommentista MK. On todella lottovoitto syntyä Suomeen, kunhan vain ei eurohuumassa olevat poliitikot olisi tehneet hyvinvointivaltio-Suomesta monisukupolvista holtittomien euromaiden velkojen ja laskujen maksajaa. Kansalliset velatkin lähestyvät lähivuosinana 100 mrd euroa ja muut päälle!

Mitkähän ovat olleet sinipunahallituksen todelliset motiivit,ja missä ovat olleet heidän ajatuksensa, kun olisi pitänyt sanoa suorat sanat ja tehdä isänmaallisia johtopäätöksiä pikemminkin Suomen kuin huijaavien euromaiden hyväksi?? Onko untuvikkoministereitä höynäytetty EU:ssa pahemman kerran?

Solidaarisuudella ja empatilla on todella rajansa EU:ssakin. Miksi tälläista harkittua toimintaa voitaisiin nimittää eettisesti ja juridisesti?

"Teemme kaiken voitavan euron pelastamiseksi?" jne... Käyköön Suomen kuinka tahansa... Onko sinipunapäättäjillä oma lehmä ojassa eli odottavatko he poliittisia virkanimityksiä EU:n taholta "kiltistä toimistaan"?

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Mika Virtanen.Velka on veli otettaessa, velipuoli maksettaessa. Kädestä suuhun elämällä ei ole ennenkään pärjätty eli hullun miehen Huittiista mallilla: syö enemmänkuin tienaa? Kreikka, Irlanti, Espanja, Italia jne...

Ja kuka enää luottaa sopimuksen rikkojiin eli euroeliittiin? "Ennen mies maansa myy, kuin sanansa syö". Nyt on tehty kumpaakin! Ylivelkaantunut Suomi on myynyt maansa ja kansallisen suvereniteettinsa ja EU-kelmit syönyt sanansa! Ja euromaiden veronmaksajat maksavat laskun ja jälkipolvet kiroavat tyhmiä vanhempiaan.

Mikä järki oli ahtaa ehtoja täyttämättömät maat euromaiksi? Mistä moinen pakkomielle?

Kartellien takana saattaa olla monenlaista "harmaata, pimeää taloutta" .

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Mika Virtanen: Ketkä ovat todelliset syylliset Suomen ylivelkaantumiseen ja sisäpolitiikan laiminlyönteihin ja sosiaalisiin ongelmiin? Kysyn vaan...

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Mika Virtanen. Miksi aina kun sinipuna johtaa Suomea, Suomi joutuu taantumaan (1. Holkerin ja 2.nyt Kataisen sinipunan aikaan)?

Onko sinipunakoalitio riski Suomen kansantaloudelle myöhemminkin?

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Onko eurokriisipelin henki: keskittämällä omaan maaliin suuntana EU:n liittovaltio euroeliitin tahdissa mars, mars?! - Oman maaliin ampuminen tapahtuu sinipunalla jättämällä Suomen sisäpolitiikka rempalleen.

Siinäkö sinipunan ja "eurokomissaario" Olli Rehnin taktiikka/pelistrategia jalkapallokielellä ilmaistuna? Eli good-bye kansallisvaltiot!

EU-liittovaltiokeskittäminen on pelin syvin olemus ja valtakuvio.Kaikki toiminta alistuu EU:n liittovaltiopyrkimykselle. Ei suinkaan Suomen ja isänmaan hyväksi tehty "keskittyminen"! Se on toissijaista. Olemme hattu kourassa euromaaana! Ei ytimessä vaan velkavankeudessa maksumiehenä!

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Mika Virtanen: "Raha on velkaa"...ja valtaakin. Miksei EKP vaadi Kreikalta, Espanjalta jne niiden kultavarantoja velkojen maksuksi, ja miksi kriisimaat eivät käytä kultavarantojaan lainojensa maksuun?

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Jatkokysymys: Montako prosenttia Suomen kultavarannosta on talletettu EKP:n holveihin. Ja jos on, miksi niin on tehty! Vaatiiko EU-sopimus sitä?

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Ovatko vientiä vaikeuttavat rikkipäästörajoitukset EU:n kettutyttöjen masinoimia rikkidirektiivejä? Mitä etua ja haittoja siitä on Suomelle energia/tuotantomielessä?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset